# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Sous le signe du taureau

Geregisseerd door Gilles Grangier

Een film uit 1968, met Alfred Adam, Jean Gabin, Marthe Alycia, Max Amyl, Suzanne Flon

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Bij zijn eerste proefvlucht ontploft de raket SR01. Het is een zware slag voor de fabrikant, de industrieel Albert Raynal. Zijn financiers РJ̩r̫me Laprade, zijn zwager, en Marchal Рtrekken uit deze mislukking meteen een conclusie: geen cent meer voor zijn project. Magnin, de bankier van Raynal, deelt zijn klant mee dat hij de schulden van zijn onderneming niet zal dekken. Raynal is diep ontgoocheld en zoekt troost bij zijn echtgenote Christine, voor wie hij voordien de hele affaire al ruime tijd heeft verzwegen. Nu wil ze van hem scheiden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Sous le signe du taureau”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.