# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Gerard en Helene wachten op de luchthaven Orly om aan boord te gaan van het vliegtuig naar Buenos Aires waar ze zich willen vestigen als Gerard Helene mededeelt dat hij haar verlaat en alleen zal vertrekken. Helene probeert hem nog om te praten maar Gerard rent van haar weg. Wanhopig blijft Helene achter op het vliegveld. Ze besluit te wachten of Gerard terugkeert, maar zal uiteindelijk het vliegveld helemaal niet meer verlaten. Ze wordt al snel een bekend gezicht bij de medewerkers van de luchthaven. Zo raakt ze onder meer bevriend met een barman.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Stand-by”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.