# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Gilberte Valandray trouwde haar eerste man, een Amerikaan genaamd Eric Thomson, tijdens een verblijf in Amerika. Het huwelijk hield geen stand en liep uit op een mislukking. Maar omdat de Franse consul het huwelijk nooit heeft geratificeerd is het in Frankrijk niet rechtsgeldig. Terug in Parijs stapt Gilberte in het huwelijksbootje met Georges Valandray, een rijke metallurg. Georges, die standvastig gelooft in het huwelijk mits zijn vrouw de eerste en enige echtgenote is, weet niets van Gilberte’s eerdere huwelijk. Alleen Gilberte’s zus, Arlette, die nog vrijgezel is kent haar geheim. Maar wat gebeurt er als Georges Valandray puur toevallig zaken gaat doen met Eric Thomson en daaruit een vriendschap voortvloeit….

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Pas sur la bouche”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.