# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Taxi 5

Geregisseerd door Franck Gastambide

Een film uit 2018, met Bernard Farcy, Edouard Montoute, Franck Gastambide, Malik Bentalha

Locatie(s): Marseille, Zuid-Frankrijk

Categorie: , ,

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Sylvain Marot, een Parijse superflik en eersteklas coureur, wordt tegen zijn zin overgeplaatst naar het politiekantoor van Marseille. Ex-commissaris Gibert is ondertussen burgemeester van de stad maar bengelt onderaan in de peilingen. Hij geeft Marot de opdracht om een notoire Italiaanse misdadigersbende op te rollen, die met Ferrari’s juwelierszaken berooft. Om zijn missie te volbrengen, moeten hij samenwerken met Eddy Maklouf, achterneef van de beruchte Daniel. Maklouf is de slechtste privĂ©chauffeur van Marseille en omstreken – maar de enige die de legendarische witte TAXI in handen kan krijgen.

2 recensies voor Taxi 5

  1. anoniem

    super leuke film, echt een aanrader zeker een 10 waard, maar niet met kleine kinderen kijken hoor. haha hij staat op netflix!!

  2. Anoniem

    Dit is echt een slechte film vooral die gast die Eddy hij is echt slecht hij kan ze rol niet spelen en Frank de directeur van de film is echt dom want hij speelt in zijn eigen film en het grappige is dat hij niet eens kan spelen.

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.