# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In een café is Monique bezig haar vriend Antoine de huid vol te schelden. In haar ogen is hij een nietsnut, een angsthaas en een mislukkeling. Ze verwijt hem vooral hun armzalig leven in een uitgeleefde caravan. Antoine laat al haar beledigingen over zich heen gaan en weet niets beters te antwoorden dan dat hij haar graag ziet.

Plotseling komt Bob tussen: hij verkoopt haar een ferme oorvijg en hij gooit haar een bundel bankbiljetten achterna. Bob, een charmante babbelaar, vertelt het verbouwereerde koppel dat hij veel geld verdient met inbraken in chique villa’s en hij neemt hen op sleeptouw naar een residentiële wijk. Bob is zo overrompelend dat hij hen overtuigt samen binnen te breken in een villa.

Vanaf dat ogenblik verandert hun leven helemaal en vormen ze een onafscheidelijk trio. Andere inbraken volgen. Algauw blijkt Bob meer geïnteresseerd in Antoine dan in Monique.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Tenue de soirée”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven