# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In het zuiden van Frankrijk leeft Philippe tussen twee werelden. Hij verhandelt cannabis en heeft een familieboerderij. De dag dat zijn vader tot over zijn oren in de schulden zit en probeert een einde te maken aan zijn leven, beslist Philippe om hun land te redden. Om dit te bereiken moet hij snel veel geld vinden. Philippe gaat samenwerken met een grote dealer in de regio om een uitgebreid drugnetwerk te installeren in het hart van de landbouwstreek. Maar daar zal hij nog moeilijk uit los geraken…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Toril”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.