# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Max-le-menteur en Riton zijn twee zware jongens die al twintig jaar samenwerken. Ze hebben net goudstaven ter waarde van vijftig miljoen frank buitgemaakt. Dankzij deze buit hopen ze van een onbekommerde oude dag te kunnen genieten. Riton brengt echter zijn jonge minnares Josy op de hoogte van de omvang van de buit. Josy speelt die informatie door aan de jonge drughandelaar Angelo met wie ze ook een verhouding heeft. Riton beseft te laat dat hij zijn mond heeft voorbijgepraat. Hij wordt ontvoerd door Angelo die Max laat weten dat hij Riton wil inruilen tegen de goudstaven.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Touchez pas au grisbi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.