# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In deze tijd van de economische crisis in de westerse wereld is het makkelijk om in de rechtbank te belanden, na een lening te zijn aangegaan die niet afbetaald kan worden. Claire en Stéphane zijn vrienden van elkaar en ze zijn tegelijkertijd twee rechters die geloven in gerechtigheid, maar ook in humaniteit. Zij proberen weerstand te bieden aan de logica van de mensen die alle macht in handen lijken te hebben. Daarbij kruisen de paden van de twee vrienden zich met die van de slachtoffers en hun levens.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Toutes nos envies”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.