# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De jonge Franse acteur François Combe verhuist naar de New York om er voor de televisie te gaan werken. Hij leert Kay Larsi kennen en zij trekt al vlug in bij François. Hij begint echter twijfels te krijgen over hun relatie, als hij erachter komt dat Kay niet alleen de vrouw is van een diplomaat, maar ook een rijke gravin die ervandoor was gegaan met een gigolo. Dan vertelt Kay dat ze naar Mexico gaat om haar zieke dochter te bezoeken.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Trois chambres à Manhattan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.