# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Geïnspireerd door Roland Barthes ‘Fragments d’un discours amoureux’ (1977), hebben Claire Denis en romanschrijver Christine Angot een sfeervolle en weemoedige romantische komedie gemaakt met Juliette Binoche in een van haar meest boeiende en veeleisende rollen. Angot en Denis putten uit hun eigen levenservaringen en verkennen de romantische en amoureuze relaties van een vrouw van in de vijftig, onlangs gescheiden en op zoek naar een zinvolle liefde. Een liefde die echt is, die het verschil maakt en verrijkt.

Het komische drama volgt Juliette Binoche als Isabelle, een gescheiden kunstenaar in Parijs op haar route langs verschillende typen man. Ze is nu single, woont alleen, en is niet in staat om te beslissen of het zoeken naar die Ene, de Ware, een urgentie is of doelloze dwaasheid. Kan ze genieten van het samenzijn en het leven, van het ervaren van genot? Of staat haar bijna obsessieve zoektocht haar in de weg. Ze heeft affaires met een getrouwde bankier, een te zelfbewuste acteur, een sensitieve kunstenaar, haar ex en een emotie-gerichte man. Allen fragmenten van het complete beeld dat ze zoekt en die haar belemmeren in het durven maken van een keuze. Uiteindelijk belandt ze op de bank van de new-age-babbelaar-therapeut (Gerard Depardieu) in de hoop van hem te horen welke keuzes ze kan maken.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Un Beau Soleil Intérieur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.