# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

A Couch In New York is een romantische komedie van de Belgische regisseur Chantal Akerman. William Hurt speelt een New Yorkse psychiater, die van woning ruilt met een Franse danseres, gespeeld door Juliette Binoche. De zielenknijper kan in Parijs niet aarden en reist terug naar huis, waar hij verliefd wordt op de charmante Francaise. Akerman houdt zich niet aan de regels voor dit soort films: haar benadering is nogal afstandelijk en minder boertig dan in het genre gangbaar is.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Un divan à New York”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.