# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De jonge Française Tal is met haar familie in Jeruzalem neergestreken, en proeft op haar zeventiende volop van allerhande Eerste Keren: haar eerste grote liefde, haar eerste sigaret, haar eerste piercing. En haar eerste aanslag. Een aanslag die voor haar aanleiding is om een brief met vraag om uitleg te schrijven aan een Onbekende Palestijn, verstuurd per fles die ze in zee gooit. Vreemd genoeg krijgt ze enkele dagen later écht antwoord, van een mysterieuze ‘Gazaman’ – met wie ze al gauw een e-mailrelatie aanknoopt.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Une bouteille à la mer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.