# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Berthier (Gérard Jugnot) had een mooie functie maar is ontslagen. Hij durft er thuis niets van te zeggen omdat hij problemen en gevoeligheden wil voorkomen. Hij gaat elke dag naar het “werk” en komt ’s avonds thuis met cadeautjes voor het hele gezin. In plaats van een gewone baan te zoeken sluit hij zich aan bij een club van amateurdieven en oplchters. Deze club wordt geleid door de charmante Toubib (Richard Bohringher). Ieder lid van de club heeft zo zijn eigenaardigheden en moet met een fluwelen handschoen aangepakt worden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Une époque formidable”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.