# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De film laat het leven en vooral de liefdesperikelen zien van de wellustige 17e eeuwse Franse koning Henry IV. Henry heeft de pech dat hij met een vinnige vrouw getrouwd is maar heeft het geluk dat hij koning is. Die positie levert hem vele minnaressen en buitenechtelijke kinderen op. Wanneer de ouder wordende koning zijn oogje laat vallen op de veel jongere Charlotte, besluit hij haar uit te huwelijken aan zijn ongeïnteresseerde zoon om haar dicht in de buurt te hebben.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Vive Henri IV… vive l’amour !”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.