# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De broers Daniel en Paul dragen hun dubbele cultuur als een last met zich mee. Voor hen is het onmogelijk zich te intergeren in de Franse cultuur zonder hun eigenheid te verloochenen. Paul is gek van literatuur en van zijn blonde prinses Myriam. Wachtend op een geschikte job, levert jij pizza’s en werkt hij als nachtwaker in een hotel. Maar waar wacht hij op? Alleen woorden kunnen hem redden van zijn woede en zelfhaat, de woorden van zijn onafgewerkte roman, “Life Kills Me”, het boek dat hem zal helpen leven.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Vivre me tue”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.