# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Vous n’aurez pas l’Alsace et la Lorraine

Geregisseerd door Coluche

Een film uit 1977, met Anémone, Coluche, Dominique Lavanant, Gérard Lanvin, Martin Lamotte

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Het volk van Frankrijk is het beu de onmenselijke belastingen te betalen, die door musketiers van de koning worden geĂŻnd. Deze koning is bovendien een wellustige man die zich vaak bezig houdt met feesten en zich niets aantrekt van de situatie aan het hof. De koningin heeft de hofnar als minnaar en smeedt samen met de ministers een complot tegen hem. Maar hun pogingen tot moord mislukken door de onopzettelijke acties van de mysterieuze Witte Ridder, een personage uit een operette, die er alleen op uit is om de charmes van Lucienne, de nicht van de koningin te veroveren.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Vous n’aurez pas l’Alsace et la Lorraine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.