# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Voyage à travers le cinéma français

Geregisseerd door Bertrand Tavernier

Een film uit 2016

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Tavernier maakt een reis doorheen vijftig jaar Franse cinema. Hij werpt een blik op filmmakers als Renoir, Becker, Vigo, Duvivier, Truffaut en Demy. Max Ophuls en ook Bresson komen aan bod. Maar er gaat ook aandacht naar de minder bekende filmmakers: Grangier, Gréville of Sacha, waar door middel van een scène uit een van hun films emoties losgeweekt worden en verrassende waarheden onthuld. Deze documentaire is Tavernier’s eerbetoon aan alle filmmakers, scenarioschrijvers, acteurs en muzikanten die iets hebben betekend in het leven van Bertrand Tavernier.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Voyage à travers le cinéma français”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.