# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De negenjarige Yuki woont in Parijs samen met haar Japanse moeder en Franse vader, die aan het begin van een scheiding staan. Haar moeder wil terugkeren naar Japan, maar dat zorgt bij Yuki voor grote verwarring. Met haar beste vriendin Nina, ook de dochter van een gescheiden paar, probeert ze een plan te verzinnen om Yuki’s ouders weer samen te brengen. Uiteindelijk lijkt de enige mogelijke oplossing weg te rennen. In een poging om de harde realiteit van de volwassen wereld te ontsnappen, vertrekken de twee naar het bos.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Yuki & Nina”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.