# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In een door de crisis getroffen stadje aan de Franse kust nemen zeventien tienermeisjes een zeer drastische beslissing. Ze sluiten een pact om allemaal zwanger te raken. Want nadat het meest populaire schoolmeisje in verwachting blijkt te zijn, is het ineens cool om een kind te willen. Zo ontstaat een heuse zwangerschapsrage, die voor zowel de jongens en de volwassenen totaal onverwachts komt en niet wordt begrepen. Maar de meisjes hebben hun keuze al gemaakt.
Dit debuut van de zussen Delphine en Muriel Coulin is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal uit de Verenigde Staten waar in 2008 op een middelbare school in Massachusetts maar liefst 18 meisjes tegelijkertijd zwanger waren.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “17 filles”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven