# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Als enig kind uit een boerengezin heeft Delphine (een streng en aards acterende Izïa Higelin) niet alleen geleerd hard te werken, maar ook om haar lesbische geaardheid discreet te houden voor haar conventionele ouders en omringende boerengemeenschap. Wanneer Delphine het plattelandsbestaan ruilt voor een job in Parijs, komt ze bij een vrouwenbeweging terecht, waar de vonk tussen haar en een iets oudere lerares Spaans al snel overslaat.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La belle saison”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.