# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De jaren ’70 zijn een tijd die voor sommigen vrijheid blijheid betekent, terwijl voor anderen teveel vrijheid ook bedreigend kan werken. Als Lili na een gesprek met haar vriendje de telefoon weer ophangt, weet ze al dat er kans is dat ze hem nooit meer terug zal zien. Niets biedt haar nog zekerheid. Lili kende haar vriend nog niet zo lang, toen hij haar in een moeilijke positie bracht. Terwijl hij op de vlucht was voor de politie vanwege een overval, moest zij beslissen of ze met hem meeging of niet. Samen met hem, zijn partner-in-crime en diens vriendin vlucht ze naar achtereenvolgens Spanje, Marokko en Griekenland, waar ze van het geld van de overval leven.
‘À tout de suite’ van regisseur Benoît Jacquot is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Elisabeth Fanger. Jacquot zag haar in een televisieprogramma waar mensen vertelden over een ervaring die hun leven op zijn kop had gezet. Jacquots aandacht werd getrokken door Elisabeth Fanger, een vrouw van een jaar of veertig, die haar verhaal vertelde met een enorme waardigheid. Haar verhaal maakte zoveel indruk op Jaquot dat hij vlak daarna contact opnam met Isild Le Besco, de actrice die Lili (afkorting van Elisabeth) speelt. Le Besco wilde graag nog een keer met Jacquot samenwerken. Dat deed ze eerder al in ‘Sade’ uit 1999. Voor deze film over Marquis de Sade won Le Besco een Lumiere Award voor ‘Beste veelbelovende jonge actrice’.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “À tout de suite”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.