# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Antoine is 33 jaar, heeft zijn eigen appartementje, loyale vrienden en een goede job. Hij is idealist, voortdurend ontevreden en op zoek naar de echte liefde. De natuurlijke vlotheid en nonchalance waarmee hij zich door zijn Parijs begeeft kan zijn eenzaamheid niet langer verbergen. Dan ontmoet hij Clara. Ze is mooi, vrijgevig en wisselt charmant luchtigheid en beladenheid af. Ze zijn voor elkaar gemaakt op een manier die geen van beiden eerder heeft ervaren. Maar het leven is niet eenvoudig en Antoine krijgt van Clara te horen dat ze besmet is met HIV.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Clara et moi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.