# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Marie-Laure, moeder van 4 jonge kinderen, krijgt op een dag te horen dat ze terminale kanker heeft en nog maar enkele maanden zal leven. Vanaf dat moment stelt Marie-Laure alles in het werk om ervoor te zorgen dat er goed voor haar kinderen zal worden gezorgd. Marie-Laure leeft namelijk al een hele tijd gescheiden van de vader van haar kinderen, en die kan niet voor hen zorgen. Ze botst echter op een muur die door de sociale diensten wordt opgetrokken: volgens hen is het niet aan Marie-Laure om te beslissen wat er na haar dood met haar kinderen zal gebeuren, maar zal dat worden bepaald door de rechter. Marie-Laure laat zich echter niet kennen en trekt ten strijde, daarbij geholpen door haar naasten én de media.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Après moi le bonheur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.