# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Vijf criminelen beseffen dat de tijden veranderen en besluiten om van bankovervallen over te schakelen op ontvoeringen. Onder hun slachtoffers bevinden zich onder meer de zanger Johnny Hallyday en een ambassadeur uit Latijns-Amerika. Ze worden erin geluisd door een guerillaleider, die ze eerder hadden ontvoerd. Tijdens hun proces besluit de Franse overheid hen te laten vluchten naar Afrika. Daar beginnen ze weer van voren af aan.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’aventure c’est l’aventure”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.