# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De verlegen Paul leeft op dertigjarige leeftijd nog steeds bij zijn twee tantes in Parijs. Als tweejarig jongetje heeft hij iets meegemaakt wat zo heftig was dat er sindsdien geen woord meer over zijn lippen is gekomen. Afgesloten van de wereld leeft Paul in het kleine appartementje waar hij droomt van een leven als professioneel pianist, totdat hij zijn buurvrouw Madame Proust leert kennen. Deze excentrieke vrouw maakt met wat kruiden een bijzonder werkende thee die de meest onderdrukte herinneringen naar boven kan brengen. Dankzij haar heeft Paul de kans om erachter te komen wat er precies gebeurd is in zijn jeugd en de sleutel te vinden om zijn leven en ambitie nu eindelijk te omarmen.
Een prachtig vormgegeven en fantasievolle eerste live action film van de Oscarwinnende regisseur Sylvain Chomet (‘Les Triplettes de Belleville’, ‘The Illusionist’).

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Attila Marcel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.