# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Ariane Felder is zwanger! Op zich niets vreemds, ware het niet dat Ariane een alleenstaande jonge rechter is. Bovendien houdt ze er een strenge moraal op na. Nog verrassender echter is het feit dat de vader van het kind, volgens de vaderschapstest, niemand minder is dan Bob, een gevaarlijke misdadiger. Ariane, die zich niets kan herinneren, probeert te begrijpen wat er gebeurd is en wat ze kan verwachten… Ze gaat op onderzoek uit, en dat blijkt een hele klus.

Een van de grootste en meest succesvolle verrassingen die de Franse cinema de voorbije jaren voortbracht, en zeker de grappigste!

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “9 mois ferme”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.