# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Er was eens een meisje dat geloofde in de grote liefde, tekens en het lot; een vrouw die ervan droomde om actrice te worden en wanhoopte dat het niet zou lukken; een jongeman die geloofde in zijn talent als componist, maar niet veel in zichzelf geloofde. Er was eens een klein meisje dat in God geloofde en er was een man die in niets geloofde, tot op de dag waarop een waarzegster hem de exacte dag van zijn dood verklapte, en hij er met tegenzin, meer en meer in begint te geloven…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Au bout du conte”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.