# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Op een dag in juli 1982 hoort André Bamberski dat zijn 14-jarige dochter Kalinka is overleden. Ze bracht haar vakantie door in Duitsland met haar moeder en stiefvader dr. Dieter Krombach. Al snel lijken de omstandigheden van haar dood verdacht. De houding van Dieter Krombach en een verontrustende autopsie laten veel vragen onbeantwoord. Overtuigd van de schuld van Krombach begint André Bamberski een gevecht om hem voor het gerecht te brengen, een gevecht van dertig jaar dat de obsessie van zijn leven zal worden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Au nom de ma fille”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.