# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Anna heeft een saaie, onbeduidende job op een filmset. Wanneer de ontgoocheling op een dag te groot wordt, neemt ze het impulsieve besluit om de Porsche van de set te stelen en terug te keren naar haar geboortestad, Strasbourg. Daar trekt ze in bij haar grootmoeder en probeert ze er achter te komen hoe het nu verder moet met haar leven. De zomer die volgt, wordt er één van vallen en opstaan en zoeken naar antwoorden. Terwijl ze voor haar grootmoeder zorgt, tuimelt Ana in dezelfde sleur die haar ooit deed wegvluchten en flakkert een oude liefde weer op.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Baden Baden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.