# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De trein tussen Calais en Parijs, twee mensen, steelse blikken. Actrice Alix (Emmanuelle Devos) reist voor een auditie heen en weer naar Parijs omdat ze ‘s avonds moet optreden in Calais. Steeds opnieuw valt haar blik op die man verderop in de coupé. Vlak voor het eindpunt spreekt hij haar aan om de weg te vragen naar een bepaalde kerk. Helaas drukt iemand zich ertussen om uitleg te geven. Alix’ gedachten blijven terug keren naar deze mooie vreemde man. Ze weet niet precies waarom, maar na haar auditie gaat ze naar de kerk waar ze haar vreemdeling, Douglas (Gabriel Byrne), ontmoet. Wat er vervolgens tussen de twee gebeurt is onontkoombaar en tegelijkertijd verwarrend en zonder toekomst. Luchtige liefdeskomedie met een tragische ondertoon over een onverwachte romance.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le temps de l’aventure”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.