# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Ernest is een gerenommeerde architect die leeft voor zijn werk. Op een dag krijgt hij een telefoontje van de Zweedse politie: hij moet naar Kiruna in Lapland om er het lichaam te identificeren van een jongeman: de zoon die hij nooit gekend heeft. Onderweg ontmoet Ernest Magnus, een gevoelige en verwarde jongen. Magnus’ persoonlijkheid is totaal tegenovergesteld aan die van Ernest, maar toch had hij zijn zoon kunnen zijn. Dankzij Magnus ontdekt Ernest nieuwe facetten van zichzelf.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Rendez-vous à Kiruna”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.