# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Braqueurs

Geregisseerd door Julien Leclercq

Een film uit 2015, met Guillaume Gouix, Sami Bouajila, Youssef Hajdi

Categorie: , ,

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Een groep roofovervallers krijgt problemen met een belangrijke narcotica-eenheid. Om lange straffen te ontlopen moeten ze voor de politie een drugstransport onderscheppen. En dan escaleert het snel. Een urban noir-thriller over eergevoel onder dieven die het spel hard, zeer hard spelen.

Een groep roofovervallers krijgt problemen met een grote narcoticabrigade. Om lange straffen te ontlopen moeten ze een drugstransport onderscheppen voor de politie. Zoals verwacht loopt het vervolgens enorm uit de hand.… Julien Leclercq is misschien wel de meest nieuwsgierige nieuwe Franse misdaadfilmauteur, vooral omdat hij met elke nieuwe film een andere richting lijkt in te slaan – alsof hij per genre even snel alle mogelijkheden wil uitproberen.
Na een sciencefictionthriller over paranoia (Chrysalis, 2007), een SWAT-actiefilm in bleek zilvergrijs en groen over een slaapwandelaar (L’Assaut, 2010) en een zwaarmoedig, haast depressief staaltje echte misdaad (Gibraltar, 2013), duikt hij nu in volle vaart in het land van de Michael Mann-achtige machoblits en erecodes onder dieven, waarbij elke scène een spektakelstuk is, in een tempo dat even meedogenloos als onverzoenlijk is. Net als de wereld van Braqueurs.

1 recensie voor Braqueurs

  1. Max

    ze stelen geld en er zijn veel schoten en veel misdaden en het is een slechte film

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.