# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Braqueurs

Geregisseerd door Julien Leclercq

Een film uit 2015, met Guillaume Gouix, Sami Bouajila, Youssef Hajdi

Categorie: , ,

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Beschrijving

Een groep roofovervallers krijgt problemen met een belangrijke narcotica-eenheid. Om lange straffen te ontlopen moeten ze voor de politie een drugstransport onderscheppen. En dan escaleert het snel. Een urban noir-thriller over eergevoel onder dieven die het spel hard, zeer hard spelen.

Een groep roofovervallers krijgt problemen met een grote narcoticabrigade. Om lange straffen te ontlopen moeten ze een drugstransport onderscheppen voor de politie. Zoals verwacht loopt het vervolgens enorm uit de hand.… Julien Leclercq is misschien wel de meest nieuwsgierige nieuwe Franse misdaadfilmauteur, vooral omdat hij met elke nieuwe film een andere richting lijkt in te slaan – alsof hij per genre even snel alle mogelijkheden wil uitproberen.
Na een sciencefictionthriller over paranoia (Chrysalis, 2007), een SWAT-actiefilm in bleek zilvergrijs en groen over een slaapwandelaar (L’Assaut, 2010) en een zwaarmoedig, haast depressief staaltje echte misdaad (Gibraltar, 2013), duikt hij nu in volle vaart in het land van de Michael Mann-achtige machoblits en erecodes onder dieven, waarbij elke scène een spektakelstuk is, in een tempo dat even meedogenloos als onverzoenlijk is. Net als de wereld van Braqueurs.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Braqueurs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven