# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

C’est ça l’amour is een ontroerende film over liefde en loslaten, incasseren en opnieuw ontdekken.

“Als je terugkomt, ben ik veranderd”, belooft Mario. Armelle lijkt niet eens te overwegen om terug te keren naar haar gezinsleven, maar haar echtgenoot houdt hoop. Met de smoes dat hij nieuwe mensen wil ontmoeten, geeft hij zich op voor het theaterproject waar zijn vrouw als lichttechnicus werkt. Hij zal haar niet in de weg lopen, beweert hij. Maar intussen staat hij natuurlijk wel in haar schijnwerpers, voorzichtig pratend over zijn gevoelens. Ontwapenend is het, hoe er in het potige lijf van hoofdrolspeler Bouli Lanners een verlaten hondje lijkt te zitten dat onbeholpen probeert om de aandacht van zijn echtgenote terug te krijgen. Mario weet zich geen raad met vrouwen, wat extra lastig is met een volle verantwoordelijkheid voor twee tienerdochters. Die op hun beurt weer niet snappen wat ze van hun vader kunnen verwachten.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “C’est ça l’amour”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.