# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Betrand en Lorraine hebben beide een geliefde die aan kanker leidt. Ze komen elkaar tegen, worden vrienden en trekken steeds vaker met elkaar op. Ze helpen elkaar door de moeilijke periode heen en worden, ondanks dat ze zich er hevig tegen verzetten, verliefd op elkaar.

1 recensie voor Ceux qui restent

  1. Jan Willem Wilkens

    Na het prachtige ‘Mademoiselle Chambon’ en het intrigerende meesterwerk ‘Vendredi Soir’ met Vincent Lindon ben ik op zoek gegaan naar meer van zijn films waarvan ook een aantal op Netflix te vinden zijn. De hoofdpersonen in deze film vinden elkaar terwijl ze beiden een zieke partner dagelijks bezoeken. Subtiel en ingetogen zoals dat alleen in Franse films kan. Misschien een cliché maar die kunnen ook waar zijn. Mooie scènes, goed geacteerd. Het slot vond ik moeilijk te plaatsen en ook geen mooie afronding, zeker van zijn kant niet.

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.