# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Een vrouw woont met haar zeven kinderen op een boerderij in Zuid-Frankrijk. Ondanks het harde leven van het land, klagen ze niet en lijken ze gelukkig. Op één man na: de vader des huizes, een onvervalste tiran die iedereen behandelt als zijn eigendom. Als goedkope werkkrachten moeten zijn vrouw en kinderen zich afbeulen op het land en hij staat ze niet toe het erf te verlaten. Een ontroerend portret van de oneindige liefde tussen een moeder en haar kinderen, vol levenslust en hoop.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Y’aura t’il de la neige a Noël”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.