# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Brigitte vertelt de geschiedenis van haar familie, vanaf het midden van de jaren vijftig, toen ze 17 jaar was. Al schrijvend herinnert ze zich haar twee zussen Pierrette en Florence evenals hun hond Popeye. Op een dag raadde de dokter Brigitte aan enkele maanden naar het platteland te gaan omdat ze leed aan bloedarmoede. Ze ging toen bij haar grootouders logeren terwijl haar familie zich in Parijs vestigde. Na de dood van haar grootmoeder keerde het jonge meisje terug naar haar familie en besefte ze hoeveel haar zusters waren veranderd en hoe volwassen ze al waren geworden: Pierrette was verloofd en Florence werkte in de bioscoop. Tien jaar gaan voorbij. Pierrette is nu gehuwd en Brigitte doet kleine karweitjes om de kost te verdienen. In een kantoor maakt Brigitte kennis met François, die haar meteen bevalt en die zij vaak zal terugzien.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Confidences pour confidences”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.