# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

François Perrin maakt deel uit van de voetbalploeg van het stadje Trincamp. Hij heeft een opvliegend karakter. Op training doet hij Berthier, de beste speler, ongewild vallen. Daardoor vliegt hij uit de ploeg. Wat later verliest hij ook zijn werk want de voetbalclubvoorzitter is eveneens de baas van het bedrijf waar hij werkt. En ten slotte wordt hij ook aan de deur gezet van ‘Le Pénalty’, zijn stamcafé, waar hij door Berthier werd uitgedaagd. Uitgespuwd door allen is hij van plan Trincamp te verlaten. Tot overmaat van ramp schuift men hem ook nog een poging tot verkrachting in de schoenen …

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Coup de tête”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.