# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Lucas is een rijke industrieel van 43 jaar oud. Hij is vrijgezel en heeft net een zware periode van liefdesverdriet achter zich gelaten. Dan ontmoet hij Elsa, een mooie en beroemde keramiste van 38 jaar oud die een fresco voor zijn onderneming aan het maken is. Hij wordt onweerstaanbaar door haar aangetrokken en probeert haar te veroveren. Maar zo succesvol als hij in zaken is, zo onzeker is hij in de liefde! Hij vraagt Roland, de detective van zijn onderneming, te onderzoeken waarom deze mooie vrouw nog vrijgezel is…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Je crois que je l’aime”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.