# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Jean-Pierre Ménard, rijk en zeer aantrekkelijk, is sinds 10 jaar met Odile getrouwd. Zijn vrouw werkt niet en geniet zonder scrupules van zijn geld. Hun seksleven is bijna onbestaand… En Odile doet niks de verlangens van haar man te stimuleren. Jean-Pierre heeft de indruk dat hij maar een bank is en beslist dus te reageren… ’s Nachts steelt hij de kredietkaart en het chequeboekje in de tas van zijn vrouw en legt haar een nieuwe regel op: vanaf vandaag, geen seks, geen geld! Wat zal ze doen? Aakkord gaan? Zich revolteren? Wat is de prijs van liefde? Wat is de prijs van vrijheid?

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le prix à payer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.