# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Dalida

Geregisseerd door Lisa Azuelos

Een film uit 2016, met Jean-Paul Rouve, Nicolas Duvauchelle, Riccardo Scamarcio, Sveva Alviti

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Van haar geboorte in 1933 in Caïro tot het wereldwijde succes van “Gigi l’Amoroso” in 1974. Een intiem portret van een complexe, stralende en moderne vrouw in een donker tijdperk. Ondanks haar tragische dood in 1987, blijft Dalida haar eeuwige aanwezigheid nazinderen.

1 recensie voor Dalida

  1. Nancy

    Prachtige, ontroerende film…echt onder de indruk over wat een prachtige dame dalida was,wel heel jammer dat de film nergens te koop is met Nederlandse ondertiteling

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.