# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In 1914 geeft Maxime Cherpray, een ouder wordende verleider, spiritueel en geraffineerd, aan zijn vriend Hubert Treffujean lessen in “goede manieren”. Zijn leerling is een onhandige, slecht opgevoede streber. Tijdens een boswandeling ontmoet Hubert de knappe weduwe Jacqueline Monneron en probeert op haar indruk te maken maar ze wijst zijn avances af. Hij besluit de hulp in te roepen van Maxime en vraagt hem om zelf een afspraak te maken met de vrouw en hem vervolgens aan haar voor te stellen. Maar al vlug worden Maxime en Jacqueline zelf op elkaar verliefd.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Maxime”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.