# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Alexandra’s leven is bezaaid met hindernissen, maar ze neemt de ene na de andere zonder aarzelen en zonder omkijken. Net zoals ze onbevreesd met haar paard over muren, balken en hagen springt: steeds sneller en steeds hoger.

Maar op een dag gaat het mis. Haar man verlaat haar en in de wanhoop die volgt, valt ze van haar paard. Als ze uit coma ontwaakt, krijgt ze te horen dat haar geliefde om het leven is gekomen in een verkeersongeluk. Alexandra is gebroken, niet meer in staat om paard te rijden, om lief te hebben, om te leven.

Tot ze een oude man met een wit paard ontmoet. Samen met hem zoekt ze naar een manier om haar angsten te overwinnen en opnieuw te leren leven.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Danse avec lui”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.