# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Het is zomer en de schoolvakantie begint voor de elfjarige Martin, die met zijn ouders op een boerderij woont. Hulpeloos ziet hij toe hoe de familie uiteenvalt. Zijn moeder sluit zich op in haar kamer. Zijn oudste broer – die hij aanbidt – heeft een zwaar alcoholprobleem. En zijn vader, die onder de plak zit van de grootmoeder, aanschouwt machteloos de teloorgang van zijn gezin… Enkel Mistigri, zijn kat, en Malika, de Marokkaanse werkvrouw, verschaffen hem een beetje troost. Maar Martin is vastbesloten om een einde te maken aan deze verwarrende toestand.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le dernier des fous”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.