# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

François is deurwaarder en gaat met hulp van lokale agenten langs huizen. Op een dag moet hij langs het vervallen appartement van de Algerijnse Mohand en diens zoon Salem in een Parijse buitenwijk. Voor Salems criminele activiteiten is huisuitzetting rampzalig. Hij raakt in paniek, trekt een pistool en voor hij er erg in heeft, houdt hij François gegijzeld. De agenten roepen versterking in en binnen no-time is het gebouw vol agenten, recherche en een heus arrestatieteam. Ook de buren en de media krijgen lucht van de gebeurtenissen en wat begint als kleinschalig incident groeit – na lang aandringen bij het hoofdbureau – uit tot Code Rood. Een actueel thema verpakt in een vlotte thriller met een komische, soms hilarische, twist. Cianci’s debuut leidde in Frankrijk tot hoofdschuddende politieambtenaren.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Dernier étage gauche gauche”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.