# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Angélique Delange (Carré) is een absoluut muurbloempje. Ze is schuchter, emotioneel en een beetje contactgestoord. Ze neemt deel aan een praatgroep: ‘Les Emotifs Anonymes’, een soort Anonieme Alcoholisten maar dan voor mensen met contactproblemen. Op het liefdesgebied is Angélique al helemaal een ramp. Ze is, zo zou je kunnen zeggen, romantisch gehandicapt. Ze heeft echter wel een grote liefde: chocola. Niet alleen het eten, maar nog meer het maken ervan. Wanneer ze solliciteert bij een chocoladefabriek die op het randje van faillissement staat wordt ze verwelkomd als godsgeschenk. De directeur, Jean-René van den Hugde (Poelvoorde), blijkt eveneens niet al te sociaal. Hij is doodsbenauwd van vrouwen. Het liefst rent hij hard van ze weg. Als zijn psycholoog hem de opdracht geeft een vrouw uit eten te vragen, doet hij dit, maar vlucht uiteindelijk door het wc-raampje naar buiten. Angélique en Jean-René lijken perfect voor elkaar. Maar is een gezamenlijke passie voor chocola genoeg om de twee uit hun schulp te krijgen?

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les émotifs anonymes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.