# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Erell is een jong meisje dat zich door haar tienerjaren heen worstelt. Ze maakt deel uit van een instabiel gezin: haar moeder is tiranniek en ziek, haar vader verstrooid en van de wereld en haar zus heeft al vier jaar niks meer van zich laten horen. Het benauwende kleine dorp waar niéts te beleven valt, biedt ook al geen troost. Erell kan uit deze wereld stappen dankzij haar grote passie: filmen. Ze legt alles vast en vraagt iedereen het hemd van het lijf, met de camera aan. De opnames vormen een intiem dagboek. Dan staat plots de verloren gewaande zus op de stoep. Persoonlijke, ontwapenende en bitterzoete familiekroniek. Een sterk debuut van regisseuse Lemesle met een geweldig naturelle glansrol voor Adèle Exarchopoulos, de hoofdrolspeelster uit Gouden Palmwinnaar La vie d’Adèle.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Des morceaux de moi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.