Boomerang (Die laatste zomer)

Geregisseerd door François Favrat

De tegendraadse, veertigjarige Antoine verkeert in een moeilijke fase van zijn leven: zijn werk als architect biedt geen uitdaging meer, zijn vrouw heeft hem verlaten, de relatie met zijn kinderen is gecompliceerd en hij heeft onenigheid met zijn zus Agathe. Zijn complexe karakter vloeit voort uit zijn groeiende obsessie met de mysterieuze dood van zijn moeder 30 jaar geleden, een traumatische gebeurtenis die hij nooit heeft kunnen verwerken. Zijn vader heeft destijds het onderwerp als taboe verklaard en iedereen verboden om over haar dood te praten. Antoine besluit dat het tijd wordt om zijn verleden in de ogen te kijken en de waarheid te achterhalen.
Portret van een moderne familie, waarvan onderlinge relaties getekend zijn door familiegeheimen waarin liefde, leven en de dood centraal staan.

Verfilming van de gelijknamige roman (2009) van de succesvolle schrijfster Tatiana de Rosnay, die internationaal doorbrak met haar bestseller Haar naam was Sarah.

Een film uit 2015, met Angèle Garnier, Anne Loiret, Anne Suarez, Audrey Dana, Bulle Ogier, Eriq Ebouaney, Gabrielle Atger, Jean-Pierre Becker, Kate Moran, Laurent Lafitte, Lise Lamétrie, Lou-Ann Opéron, Mélanie Laurent, Rose Favrat, Wladimir Yordanoff

Categorie:

Beoordeel deze film:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren6 sterren7 sterren8 sterren9 sterren10 sterren
(totaal: 1 stemmen, gemiddeld: 8,00 )
Loading...

Koop deze film »

Wat vond jij van deze film?

 1. J.W. den Boer

  Mooie film.
  Ik zou hem graag op DVD willen hebben.

 2. J.W. den Boer

  9

 3. J.W. den Boer

  Mooie film, spannend verhaal, maar ook ontspannend.

Een beoordeling toevoegen