# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De tegendraadse, veertigjarige Antoine verkeert in een moeilijke fase van zijn leven: zijn werk als architect biedt geen uitdaging meer, zijn vrouw heeft hem verlaten, de relatie met zijn kinderen is gecompliceerd en hij heeft onenigheid met zijn zus Agathe. Zijn complexe karakter vloeit voort uit zijn groeiende obsessie met de mysterieuze dood van zijn moeder 30 jaar geleden, een traumatische gebeurtenis die hij nooit heeft kunnen verwerken. Zijn vader heeft destijds het onderwerp als taboe verklaard en iedereen verboden om over haar dood te praten. Antoine besluit dat het tijd wordt om zijn verleden in de ogen te kijken en de waarheid te achterhalen.
Portret van een moderne familie, waarvan onderlinge relaties getekend zijn door familiegeheimen waarin liefde, leven en de dood centraal staan.

Verfilming van de gelijknamige roman (2009) van de succesvolle schrijfster Tatiana de Rosnay, die internationaal doorbrak met haar bestseller Haar naam was Sarah.

3 recensies voor Boomerang (Die laatste zomer)

 1. J.W. den Boer

  Mooie film.
  Ik zou hem graag op DVD willen hebben.

 2. J.W. den Boer

  9

 3. J.W. den Boer

  Mooie film, spannend verhaal, maar ook ontspannend.

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.