# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Diane Kramer verlaat haastig de kliniek in Lausanne waar ze verblijft. Ze steekt het meer van Genève over naar Evian in Frankrijk met slechts één gedachte: de bestuurder te vinden van de mokkakleurige Mercedes die haar zoon dodelijk aanreed en daardoor ook haar leven verwoestte. Ze weet dat ze klaar is voor alles. In Evian aangekomen, wordt ze geconfronteerd met Marlene, een mysterieuze en vriendelijke eigenaresse van een parfumerie. Dan blijkt dat het pad der vergelding niet zo eenvoudig is als ze dacht.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Moka”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.