# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

En amont du fleuve

Geregisseerd door Marion Hänsel

Een film uit 2016, met John Lynch, Olivier Gourmet, Sergi Lopez

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

EN AMONT DU FLEUVE is een film van regisseur Marion Hänsel met Olivier Gourmet, Sergi Lopez en John Lynch over twee halfbroers Homer en Joe.

De twee vijftigers leren elkaar kennen tijdens hun zoektocht in een onherbergzaam gebied naar de plek waar hun vader overleden is. Samen varen ze in een gammele boot stroomopwaarts naar een aantal watervallen in Kroatië. Tot aan het recente overlijden van hun vader, wisten ze niet van elkaars bestaan af. Sean, een louche Ierse vechtjas, sluit zich bij de halfbroers aan.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “En amont du fleuve”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.