# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Ondanks zware financiële offers van de werknemers en een recordwinst voor hun bedrijf, besluit het bestuur van Perrin Industrie toch om de fabriek volledig te sluiten. Onder leiding van hun woordvoerder Laurent Amédéo (Vincent Lindon) stellen de 1100 werknemers alles in het werk om hun baan te redden en zij gaan de strijd met de directie aan. De film toont de rumoerige vergaderingen, de interne verscheurdheid, de opofferingen en de wanhoop.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “En guerre”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.